Wraptaart

Ingrediënten (4 pers) 

  • 5 volkoren wraps
  • 300g gehakt
  • 500g gezeefde tomaten
  • ui
  • 200g cherrytomaatjes
  • 1 potje pesto
  • 1 potje ricotta
  • geraspte kaas
  • peper, oregano, italiaanse kruiden, chilipoeder, kruiden  naar keuze

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Snipper het ui en snijd de tomaatjes in 2
  • Kruid het gehakt, bak het gehakt
  • Voeg de tomaatjes en uitjes toe aan het gehakt
  • Doe daarna de gezeefde tomaten toe en kruid eventueel nog wat bij
  • Laat de saus 10 minuten pruttelen
  • Maak de taart, begint met een wrap en vervolgens met een laagje tomatensaus. Smeer de wrap in met pesto en leg die er bovenop (besmeerde kant naar beneden), weer een wrap en weer een laagje tomatensaus, doe zo verder tot de laatste wrap
  • Smeer de laatste wrap in met ricotta en verdeel de geraspte kaas over de bovenkant van de wraptoren
  • Zet de wraptaart 15 minuten in de oven

“Tasty tip”

Je kan ook een andere kaas kiezen als topping!
Diëtiste Debie Eva