Team

Debie Eva

Een gepassioneerde diëtiste die mensen helpt naar een betere relatie met voeding en lichaam!

Klaar voor verandering?

Ik ben Eva Debie, diëtiste, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Mijn missie is om jou op weg te helpen naar een gezond eetpatroon zonder persoonlijke voorkeur en situatie uit het oog te verliezen.

Mijn aanpak?
Ik bekijk je eetpatroon maar daarnaast bespreken we ook veel andere zaken zoals emotionele toestand en of dit gelinkt is met voeding, je (di)eetverleden, stressgehalte, of je eetbuien hebt en wat de oorzaak is, …

Samen sparren, brainstormen, testen,.. we tot jij je goed voelt bij je nieuwe eetgewoontes, je geniet van voeding en liefst met een goede portie zelfliefde. 

Talwar Ramina

Tabakologe, diëtiste en diabeteseducator.. de perfecte combinatie om je levensstijl op te krikken

 

Ik ben Ramina Talwar. Sinds september 2023 werk ik in de praktijk met Eva als zelfstandige in bijberoep. In de eerste plaats ben ik erkend diëtiste. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Daarnaast heb ik na het afstuderen in 2020 gekozen voor het postgraduaat diabeteseducator. Zo kan ik mensen met diabetes beter begeleiden.

Sinds 2021 in het AZ Delta ziekenhuis waar ik op verschillende domeinen werk zoals maag-darm-leverziekten en bariatrische heelkunde.

Ik ben een bezige bij, daarom ben ik in 2022 gestart met de opleiding tabakologie en rookstopbegeleiding. Ben je een roker en wil je daarmee kom af maken, maar heb je angsten rond de gewichtstoename? Dan ben ik persoon die jou kan helpen. Als tabakoloog en diëtiste kan ik je begeleiden bij je voornemen om te stoppen met roken.

Mijn aanpak?
Net zoals mijn collega Eva bekijk ik het volledige plaatje. Alles wat jij doet en wat er gebeurt in jouw leefwereld. Ik heb er mijn missie van gemaakt om je te begeleiden naar een gezondere relatie met voeding, je lichaam en jezelf.

Doordat ik werkzaam ben in een ziekenhuis blijf ik up-to- date van de laatste nieuwigheden in de medische sector en heb ik al veel sociale ervaring op gedaan.

 

De eeuwige student- Eva

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige in Vives te Brugge. Daarna ben ik blijven opleidingen volgen om mijn cliënten verder optimaal te kunnen helpen.

Ik heb een opleiding gevolgd om ook kinderen en jongvolwassenen te kunnen begeleiden als amateursporters te helpen om hun training of wedstrijd tot een goed einde te volbrengen.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd om gewichtsneutraal voedingsadvies te geven en ben ik heel gedreven om de principes van intuïtief eten toe te passen in mijn begeleiding.

Vegetarisch- Ramina

Sinds enkele jaren eet ik grotendeels plantaardig en ik geloof heel erg in de kracht van een whole food plant-based voedingspatroon. Dat wil zeggen dat wat je eet plantaardig is en zo weinig mogelijk bewerkt.

Wil jij ook vaker een lekker en vegetarisch gerecht op tafel toveren, maar weet je niet waar te beginnen? Ik geef jou de in- en outs van plantaardige voeding!

 

 

Live. Love. Eat.
Debie Eva
diëtiste

Volg mij op Instagram!