toast champignon
Ingrediënten (3 pers)
- 250g champignons
- 2 el olijfolie
- peper
- 4 eieren
- witte yoghurt
- brood
- 150g bacon
- rucola
- rauwe groenten naar keuze
Bereiding
- Snijd de champignons in plakken en bak deze in olijfolie, kruid met peper
- Kook de eieren 6 min in water, pel ze
- Plet de gekookte eieren, met de champignons en roer met de yoghurt, kruid met peper
- Bak de bacon krokant
- Toast het brood, bestrijk de champignoneisalade erop en werk af met rucola en bacon
- Eet met wat rauwkost
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2022/02/Polish_20220119_083341038-1024x1024.jpg)
“Tasty tip”
Extra kruiden kan altijd
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva