Omelet met garnalen en tomaten

Ingrediënten (2 pers) 

  • 1 ui in slierten
  • olijfolie
  • 10 kleine tomaten in partjes
  • 5 eieren
  • scheutje melk
  • verse bieslook
  • peper
  • 100g gepelde garnalen
  • 100g salade

Bereiding

  • Stoof de sjalotjes in de pan met een beetje olijfolie
  • Voeg daarna de partjes tomaat toe en stoof kort even mee
  • Roer de eieren de los met een beetje melk, kruid met peper en de helft van de bieslook
  • Voeg een scheutje olie toe aan de pan en bak de eieren op een laag tot middelhoog vuur
  • Schik in het midden van de omelet de tomaten, ui en garnalen, plooi de omelet toe met een spatel en laat nog even verder garen
  • Werk af met bieslook en serveer met de salade en tomaatjes
 

“Tasty tip”

Je kan eventueel ook soep drinken ipv een koude groentesalade
Diëtiste Debie Eva