Mozzarella lasagne

Ingrediënten (2 pers) 

  • 1 bol mozzarella
  • 30g geraspte kaas
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 500g passata (ongesuikerd)
  • 15 kleine tomaten
  • 3 volkoren lasagnebladen
 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Snijd de paprika’s en 12 tomaten in stukjes
  • Meng dit met de passata
  • Snijd de mozzarella in schijfjes
  • Neem een schaal, doe eerst een laag tomatensaus op de bodem, daarna 1,5 lasagnevellen, erboven wat schijfjes mozzarella, vervolgens weer saus, de rest van de lasagnevellen, nog eens saus en afwerken met geraspte kaas, mozzarella en tomaatjes
  • Verwarm in de oven voor 40 minuten op 200°C

“Tasty tip”

Als je tijd hebt, maak de lasagne op voorhand,
dan kunnen de lasagnevellen wat weken in de saus en zullen die zachter zijn.
Diëtiste Debie Eva