maiskoekjes met feta
Ingrediënten (4 pers)
- 200g maiskorrels
- 1 ei
- 1/2 ui
- 60g zelfrijzende bloem
- 100g feta
- 30g parmezaan
- 2 el citroensap
- 50g zure room
- olijfolie
Bereiding
- Mix de mais zacht, mix niet te lang zodat het geen sapje wordt, gewoon tot het een pureetje is
- Meng met het ei en het fijngesneden uitje
- Spatel er de bloem bij
- Meng er daarna de feta, parmezaan en citroensap door
- Verhit een beetje olie in een pan en voeg ongeveer 2 el maisbeslag toe per koekje
- Bak 3 minuten tot goudbruin aan beide kanten
- Werk de koekjes af met nog een beet zure room en kruiden
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2021/08/Polish_20210810_162231544-1024x1024.jpg)
“Tasty tip”
Extra kruiden in het beslag zorgt voor extra pit. Heb je graag pikant? Voeg wat pili pili toe!
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva