Havermoutpannenkoeken
Ingrediënten (4 personen)
- 70g havermout
- 160g zelfrijzende bloem
- 180 ml melk
- 1 ei
- 2 bananen
- Olijfolie
- Handje frambozen
Bereiding
- Pel één banaan en plet deze
- Doe daarbij de havermout, zelfrijzende bloem, melk en ei
- Meng goed
- Giet een beetje olijfolie in een pan en doe daarna een beetje deeg in de pan
- Maak de pannenkoek niet te dik
- Bak de pannenkoeken tot ze goudbruin zijn
- Snij de andere banaan in schijfjes om bij de pannenkoeken te eten
- Plet een aantal frambozen om als smeersel te gebruiken voor op de pannenkoek, dit geeft een lekkere zoete smaak aan je pannenkoeken
- Dresseer de rest van de frambozen op de pannenkoeken
- Smullen maar !
“Tasty Tip"
Wil je eens variatie of een extra smaak in de pannenkoeken? Voeg twee soeplepels pure cacaopoeder toe in het deeg!
Diëtiste debie Eva