Havermoutpannenkoeken

Ingrediënten (4 personen)

  • 70g havermout
  • 160g zelfrijzende bloem
  • 180 ml melk
  • 1 ei
  • 2 bananen
  • Olijfolie
  • Handje frambozen
Bereiding
  • Pel één banaan en plet deze
  • Doe daarbij de havermout, zelfrijzende bloem, melk en ei
  • Meng goed
  • Giet een beetje olijfolie in een pan en doe daarna een beetje deeg in de pan
  • Maak de pannenkoek niet te dik
  • Bak de pannenkoeken tot ze goudbruin zijn
  • Snij de andere banaan in schijfjes om bij de pannenkoeken te eten
  • Plet een aantal frambozen om als smeersel te gebruiken voor op de pannenkoek, dit geeft een lekkere zoete smaak aan je pannenkoeken
  • Dresseer de rest van de frambozen op de pannenkoeken
  • Smullen maar !

“Tasty Tip"

Wil je eens variatie of een extra smaak in de pannenkoeken? Voeg twee soeplepels pure cacaopoeder toe in het deeg!
Diëtiste debie Eva