gevulde pistolets

Ingrediënten (2 pers) 

  • 4 bruine pistolets
  • 1 groente paprika
  • 150g zalm
  • 2 el bieslook
  • 30g gemalen kaas
  • 50g verse kaas
  • 3 el melk
  • 3 eieren

Bereiding

  • Snijd een hoedje van de pistolets en haal er voorzichtig het kruim uit
  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Leg de pistolets op de bakplaat
  • Snijd de paprika, bieslook en zalm in kleine blokjes
  • Voeg de eieren en melk toe bij de verse kaas en kruid met peper
  • Verdeel de blokjes paprika en zalm over de holtes in de pistolets
  • Giet vervolgens het mengsel erbij en werk af met de gemalen kaas
  • Bak de pistolets nog 20 min in de oven

“Tasty tip”

Je kan de zalm ook vervangen door hamblokjes of kippeblokjes
Diëtiste Debie Eva