Courgettecannelloni met geitenkaas
Ingrediënten (4 pers)
- 500g courgette
- 150g geitenkaas
- 100g ricotta
- 2 uien
- 1 el groene olijven
- 3 takjes peterselie
- 3 takjes munt
- 4 el zongedroogde tomaten
- 3 el pijnboompitten
- geraspte kaas
- olijfolie
Bereiding
- Was de courgettes en snij in gelijke fijne slierten met een mandoline
- Besprenkel de slierten met olijfolie
- Snij de restjes van de courgette in fijne stukjes
- Snij de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes
- Pluk de peterselie en munt snijd fijn
- Pel de uien en versnipper zo fijn mogelijk
- Meng de geitenkaas met de ricotta, de tomaten, ui, kruiden, olijven en courgette & kruid met peper
- Vul de courgetteslierten met de geitenkaasmengeling en rol op
- Werk af met de geraspte kaas en pijnboompitten
- Verwarm 30 minuten in de oven
“Tasty tip”
Niet zo zot van geitenkaas? Eventueel kan je kruidenkaas gebruiken.
Diëtiste Debie Eva