Cordon bleu
Ingrediënten (1 pers)
- 75g kipfilet
- 1 sneetje light kaas
- 1 sneetje hesp
- kippenkruiden
- ei
- 1 eetlepel paneermeel
- 2 eetlepels havermout
- olijfolie
Bereiding
- Snijd het stuk kipfilet in twee, maar laat één kant aan elkaar
- Schik er de kaas en hesp tussen
- Smeer in met kippenkruiden
- Klop het ei los en dep de volledige kipfilet erin
- Blender de havermout tot meel
- Doe de paneermeel en havermoutmeel in een bord en dep de kipfilet er volledig in
- Bak in de pan met een beetje olijfolie
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2019/03/PhotoEditor_20190215_114357488-1-1024x890.jpg)
“Tasty tip”
De buitenkant al bruin maar is de binnenkant nog niet gaar?
Warm het even op in de microgolf of leg het in de oven.
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva