Chocoladefondue
Ingrediënten (4 pers)
- 1 mandarijn
- enkele druiven
- 1 kiwi
- 1/2 peer
- amandelschilfers
- 10g granaatappelpitjes
- 2 amandelnoten
- 25g chocolade
- 5 ml melk
Bereiding
- Pel de mandarijn en verwijder het binnenste
- Maak vormpjes in de peer en kiwi, plaats deze eventueel op stokjes
- Was de druiven en positioneer ze bij de mandarijn
- Leg de amandelschilfers, granaatappel en noten ook op het bord, deze kan je gebruiken als topping nadat je het fruit hebt gedopt in de chocolade
- Doe de chocolade met de melk 20 seconden in de microgolf en roer, zet dit ook op het bord
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/10/ddaeraad.png)
“Tasty tip”
Heb je nog fruit over waarvan je geen vormpjes meer kan maken? Smijt ze niet weg! Gebruik ze eventueel in een smoothie of in een fruitsalade.
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva