Chocoladecake met courgette

Ingrediënten 

  • 70g witte bloem⁠
  • 80g volkoren bloem⁠
  • 100g zusto⁠
  • 70g cacaopoeder⁠
  • 1 tl bakpoeder⁠
  • 1/2 tl kaneel⁠
  • 200g courgette, gerasp met schil, in stukken⁠
  • 150 ml koolzaadolie⁠
  • 250 ml melk⁠

  • vers fruit⁠

Bereiding

  •  
  • Meng alle ingrediënten behalve het fruit⁠
  • Bekleed een bakvorm met bakpapier of gebruik een siliconen vorm⁠
  • Giet het beslag in de oven⁠
  • Bak 60 min in een voorverwamde oven van 180°C⁠
  • Laat afkoelen⁠
  • Versier met fruit⁠

“Tasty tip”

Gebruik een notenmengeling over varieer eens met de soort van de noten.
Diëtiste Debie Eva