Butternutpuree met ei
Ingrediënten (4 pers)
- 800g butternut
- 100g aardappelen
- 8 kleine eieren
- 300g geitenkaas
- peper en nootsmuskaat
Bereiding
- Schil en kuis de de aardappelen en butternut, snijd beiden in stukken
- Kook de aardappelen en butternut zacht
- Kook de eieren 8 min in warm water
- Pureer de aardappelen en butternut tot een puree
- Roer de geitenkaas door de butternutpuree
- Verwijder de schil van de eieren en snijd deze in 2, presenteer bij de puree
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2021/01/Polish_20210104_121111490-1024x1024.jpg)
“Tasty tip”
De zachte geitenkaas kan je ook vervangen door een andere zachte (light) kaas
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva