Bloemkoolwafeltjes
Ingrediënten (4 pers)
- 1 bloemkool
- 4 eieren
- 180g magere platte kaas
- 1 el citroensap
- 1 middelgrote geraspte courgette
- 110g bloem
- 3 el bieslook
- 150g Skyr natuur
- 2 kl Italiaanse kruiden
- 4 kl olie
- peper en zout naar smaak
Bereiding
- Verdeel de bloemkool in roosjes en kook 10 min
- Laat de bloemkool afkoelen en pureer samen met de eieren, platte kaas en citroensap
- Doe bij dit mengsel de geraspte courgette, bloem, 2 el bieslook, peper en zout
- Meng voor de dressing de skyr met de Italiaanse kruiden, derest van de bieslook en peper
- Vet het wafelijzer in en bak de wafels (best invetten net voor iedere bak)
“Tasty tip”
Experimenteer met kruiden
Diëtiste Debie Eva