Appeltaartrolletjes
Ingrediënten (4 pers)
- 10 sneden vers volkoren brood
- 2 grote appels
- 10g bloem
- 2 tl kaneel
- 125g zusto
- snufje nootmuskaat
- 100ml olie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Schil de appelen en snijd in blokjes
- Meng de appels met de bloem, kaneel, 50g zusto en nootmuskaat, zet even apert.
- Snijd de korsten van het brood en rol het brood plat met een deegroller
- Meng in een kommetje de rest van de zusto en kaneel, zet de olie in een ander kommetje
- Schep 2 el van het appelmengsel in de lengte van het brood, rol vervolgens het brood op tot een rolletje waarbij de vulling in de midden blijft zitten
- Haal de rolletjes eerst door het kommetje met de olie en vervolgens door het kommetje met het zusto-kaneel mengsel
- Bak de rolletjes 15 min in de oven

“Tasty tip”
Lekker zowel koud als warm

Diëtiste Debie Eva