appelflap van brickdeeg
Ingrediënten (4 pers)
- 4 vellen brickdeeg
- 2 appels
- kaneel
- olijfolie
- (ijs)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Kuis de appels en maak er appelmoes van, hou nog enkele schijfjes appel opzij
- Neem een vel brickdeeg, leg een streep appelmoes langsonder op de brickdeeg, plooi de zijkanten naar binnen en rol op
- Besmeer met een beetje olijfolie
- Bak 15-20 minuten in de oven
- Bak ondertussen de appelschijfjes bruin
- Presenteer de appelflappen samen met een bolletje ijs en de schijfjes appel
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2020/12/Polish_20201223_143107198-1024x1024.jpg)
“Tasty tip”
Dit kan je eventueel eens als ontbijt eten, met yoghurt in plaats van ijs
![](https://dietistedebie.be/wp-content/uploads/2018/09/IMG_20180702_144026-e1537035369238-scaled.jpg)
Diëtiste Debie Eva