Aardappelsalade met viskes
Ingrediënten (4 pers)
- 600g maïs
- 400g vastkokende aardappelen
- peterselie
- 2 rode uien
- 1dl olijfolie
- 1 limoen
- peper
- 400g kabeljauwfilet
- 2 eieren
- 2 el bloem
- 15tal aperitieftomaatjes
- ( viskruiden)
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook gaar, snijd in blokjes
- Hak de peterselie fijn, snipper de rode ui
- Voeg de helft van de peterselie bij de afgekoelde aardappelen
- Meng de rode ui met een beetje olijfolie, sap van de limoen, peper en eventueel de viskruiden
- Mix de kabeljauwfilet in de blender, samen met de eieren. Roer de bloem en het rode ui mengsel eronder
- Maak ongeveer 12 koekjes
- Bak ze in een beetje olie
- Serveer de aardappelsalade met de kabeljauwkoekjes
“Tasty tip”
Varieer met de kruiden
Diëtiste Debie Eva