Broodstengels en gehaktballen met dipsausjes
Ingrediënten
Broodstengels
- Broodkorstjes
- 1 eetlepel olijfolie
Groentegehaktballen
Zie recept groentegehaktballen
Zie recept groentegehaktballen
Tomatensaus
Zie recept groentegehaktballen
Zie recept groentegehaktballen
Eiersalade
Zie recept eiersalade
Zie recept eiersalade
https://dietistedebie.be/eiersalade/
Frisse erwtendip
- 150 g diepvrieserwten
- 2 el Griekse yoghurt 0%
- 1 el limoensap
- peper
Bereiding
Broodstengels
- Doe de broodstengels in een bord
- Giet er de olie over en meng
- Bak daarna in de airfryer 200°C 5 min of in de oven 200°C 8 min
Frisse erwtendip
- Kook de erwtjes gaar
- Doe ze in de blender samen met de Griekse yoghurt en de limoensap
- Kruid met peper
“Tasty tip”
Varieer met de dipsausjes! Kijk voor verdere inspiratie bij hapjes!
Diëtiste Debie Eva