Paprika met geitenkaas

Ingrediënten (4 pers) 

  • puntpaprika of pimientos (16)⁠
  • 150g geitenkaas (zacht)⁠
  • tijm⁠
  • 30g pijnboompitten⁠
  • olijfolie⁠
  • citroensap⁠
  • peper⁠
  • krieltjes

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220°C⁠
  • Bak de krieltjes in de pan of in de airfryer⁠
  • Halveer de puntpaprika’s of pimientos en verwijder de zaden⁠
  • Leg ze naast elkaar op een bakplaat⁠
  • Roer de geitenkaas los en meng er de tijm en citroensap in, kruid met peper⁠
  • Vul de puntpaprika’s of pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met de olijfolie⁠
  • Gaar ze 5 tot 8 minuten⁠
  • Serveer met de aardappelen⁠

“Tasty tip”

Heb je geen geitenkaas? Kruidenkaas kan ook!
Diëtiste Debie Eva