Pasta met spinazie en ei
Ingrediënten (4 pers)
- 250g volkoren pasta
- 800g diepvriesspinazie met room
- 4 eieren
- 300ml melk
- 100g geraspte kaas
- nootmuskaat
- peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Kook de pasta zoals op de verpakking
- Ontdooi de spinazie (microgolf)
- Kook de eieren 8 minuten, laat ze schrikken in koud water, pel de eieren, snijd 3 eieren in halve stukken en 1 ei in kleine stukjes
- Neem een sauspan, giet er de melk in, laat dit koken en doe er daarna 75g kaas in, laat doorkoken tot de saus dik is, kruid met peper en nootmuskaat
- Roer de pasta onder de spinazie
- Neem een ovenschotel, doe er het pasta-spinaziemengsel in, strooi daarna de stukjes ei erover, giet vervolgens de kaassaus erop en werk af met de halve eieren en de overgebleven geraspte kaas
- Zet 15min in de oven
“Tasty tip”
Ook lekker met nog wat garnaaltjes
Diëtiste Debie Eva