Pastaschotel met kip, broccoli en tomaat

Ingrediënten (4 pers) 

  • 240g volkoren penne
  • 350g kip
  • 250g (kers)tomaten
  • 1 broccoli
  • 250g ricotta
  • 50g geraspte kaas
  • 4 el rode pesto
  • olijfolie
  • peper
  • kippekruiden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Spoel de tomaten, snijd ze in stukken
  • Spoel de broccoli en verdeel in roosjes, kook ze gaar
  • Snijd de kip in blokjes en bak ze kort aan de pan en voeg kippekruiden toe
  • Kook de penne gaar
  • Roer de ricotta los samen met de pesto, kruid met peper
  • Meng het ricottapestomengsel met de pasta
  • Vet de ovenschaal in met olijfolie
  • Schep de kip, pasta, broccoli en tomaten in de schotel
  • Bestrooi met de kaas
  • Verwarm de schotel 15 à  20 minuten in de oven

“Tasty tip”

Extra kruiding gewenst? Gebruik eens basilicum!
Diëtiste Debie Eva
Sluit Menu