Couscous met vruchten

Ingrediënten (4 pers)

  • 40g appel
  • 15g gedroogde abrikozen
  • handje druiven
  • 60g couscous
  • 80 ml water
  • 75 ml appelsap
  • 15g gehakte nootjes
  • 15g rozijnen
  • kaneel
 

Bereiding

  • Snijd de appel en abrikozen in stukjes
  • Breng de appelsap en de water samen aan de kook
  • Voeg de couscous toe en laat 3 à 4 minuten (kijk op de verpakking) op een zeer laag vuur koken
  • Voeg de appel, de abrikozen en de rest van de ingrediënten toe
  • Haal de pan van het vuur en laat nog 5 minuten staan
  • Schep de couscous met een vork luchtig, laat afkoelen
  •  Snijd de druiven in 2 en leg in de glaasjes, verdeel het couscousmengsel op de druiven

“Tasty tip”

Wil je meer een zuurdere toets? Gebruik dan groene appels of voeg wat citroensap toe!
Diëtiste Debie Eva
Sluit Menu