Broodstengels en gehaktballen met dipsausjes

Ingrediënten 

Broodstengels

  • Broodkorstjes
  • 1 eetlepel olijfolie
Groentegehaktballen
Zie recept groentegehaktballen
 
Tomatensaus
Zie recept groentegehaktballen
 
Eiersalade
Zie recept eiersalade

http://dietistedebie.be/eiersalade/

Frisse erwtendip

  • 150 g diepvrieserwten
  • 2 el Griekse yoghurt 0%
  • 1 el limoensap
  • peper
 

Bereiding

Broodstengels

  • Doe de broodstengels in een bord
  • Giet er de olie over en meng
  • Bak daarna in de airfryer 200°C 5 min of in de oven 200°C 8 min

Frisse erwtendip

  • Kook de erwtjes gaar
  • Doe ze in de blender samen met de Griekse yoghurt en de limoensap 
  • Kruid met peper

“Tasty tip”

Varieer met de dipsausjes! Kijk voor verdere inspiratie bij hapjes!
Diëtiste Debie Eva
Sluit Menu