Wie ben ik?

Mijn doel als zelfstandige diëtiste is om mensen te helpen naar een gezondere levensstijl,
 maar het genieten van eten wordt niet uit het oog verloren.
Debie Eva
diëtiste

Ik ben Debie Eva, jong en gedreven met een grote passie voor gezonde voeding. Een echte foodie!

Ik was dan ook overtuigd de studies Voedings- en dieetkunde te volgen, om zo van mijn passie mijn beroep te kunnen maken. Fantastisch toch als passie en beroep samenkomen. In juni 2018 studeerde ik af als voedingsdeskundige in Vives te Brugge. Al van voor mijn opleiding, was ik vastberaden mijn eigen praktijk op te starten, met als doel mensen te kunnen begeleiden, stimuleren en motiveren tot een gezonde levensstijl. Na mijn studies ben ik dan ook direct als zelfstandige diëtiste begonnen.

Polish_20201207_142149571

Een afspraak maken bij de diëtist(e)? Denk niet direct: ik ga geen lekkere dingen meer mogen eten, ik ga veel honger lijden… Integendeel! Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding ook lekker kan zijn. Bovendien  streef ik ernaar om samen met u een persoonlijke advies op maat uit te werken. Het woord diëten is omstreden. Ik geloof in gezonde voeding en in het veranderen van voedings-en leefgewoontes op lange termijn. 

Opleiding ‘Voeding jonge kind en adolescent’

Deze opleiding heb ik gevolgd omdat ik mijn passie gezonde voeding en kinderen kan combineren. Op een speelse manier zal ik kinderen gezonde voeding aanleren. Ook ouders zullen betrokken worden bij de consultaties.

Er is een stijging van kinderen met overgewicht in onze maatschappij. Kinderen met overgewicht hebben meer kans op gezondheisproblemen op latere leeftijd. Gezonde voeding aanleren op jonge leeftijd zorgt ervoor dat ze op volwassen leeftijd minder gezondheidsproblemen zullen ervaren. Het is ook gemakkelijker om op jonge leeftijd een gezonde levensstijl aan te leren dan een volwassen zijn eetgewoonten te laten veranderen.

 

 

Live. Love. Eat.
Debie Eva
diëtiste