Wie is Eva

DSC_8787

Een gepassioneerde diëtiste die mensen helpt naar een betere relatie met voeding en lichaam!

Klaar voor verandering?

Ik ben Eva Debie, diëtiste, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Mijn missie is om jou op weg te helpen naar een gezond eetpatroon zonder persoonlijke voorkeur en situatie uit het oog te verliezen.

Mijn aanpak?
Ik bekijk je eetpatroon maar daarnaast bespreken we ook veel andere zaken zoals emotionele toestand en of dit gelinkt is met voeding, je (di)eetverleden, stressgehalte, of je eetbuien hebt en wat de oorzaak is, …

Samen sparren, brainstormen, testen,.. we tot jij je goed voelt bij je nieuwe eetgewoontes, je geniet van voeding en liefst met een goede portie zelfliefde. 

De eeuwige student

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige in Vives te Brugge. Daarna ben ik blijven opleidingen volgen om mijn cliënten verder optimaal te kunnen helpen.

Ik heb een opleiding gevolgd om ook kinderen en jongvolwassenen te kunnen begeleiden als amateursporters te helpen om hun training of wedstrijd tot een goed einde te volbrengen.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd om gewichtsneutraal voedingsadvies te geven en ben ik heel gedreven om de principes van intuïtief eten toe te passen in mijn begeleiding.

cropped-Simple-Elegant-Business-Card.png
Live. Love. Eat.
Debie Eva
diëtiste

Volg mij op Instagram!