Nieuws

Opleiding "Voeding jonge kind en adolescent"

Deze opleiding heb ik in eerste instantie gevolgd omdat ik twee dingen wil combineren die me interesseren: gezonde voeding en kinderen. Ik zal proberen op een speelse manier kinderen gezonde voeding aanleren. Ook de ouders worden betrokken tijdens de consultaties.

 

Meer en meer is er een stijging van kinderen met overgewicht in onze maatschappij. Kinderen met overgewicht hebben meer kans op gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Gezonde voeding aanleren op jonge leeftijd zorgt ervoor dat ze op volwassen leeftijd minder gezondheidsproblemen zullen hebben zoals diabetes, hoge cholesterol, hart-en vaatziekten,…. 

Wilt u op een leuke manier uw kinderen laten kennismaking met gezonde voeding en levensstijl? 

Aarzal dan niet om me te contacteren!

Week van de diëtiste

Van 16 maart tot 22 maart is het week van de diëtiste.

Ik ben trots op mijn job en om jou te laten kennis maken wat ik, als diëtiste, voor jou kan  betekenen doe ik gratis lichaamsanalyses (In Vitalim te Zedelgem). Dit doe ik vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart. (Zie info hiernaast)

Door corona kon dit doorgaan, later komt er een nieuwe datum

Uit de analyse kunnen we heel wat informatie halen: gewicht, bmi, vetpercentage, spierpercentage en visceraal vet!

Benieuwd? Maak dan zeker een afspraak! Inschrijven kan via de fb pagina van Vitalim.

 

 

 

 

agenda

Vrijdag 20 maart van 14h tot 18h
Afgelast door Corona, later komt er een nieuwe data!

Week van de diëtist - gratis lichaamsanalyse

Van 16 tot 22 maart is het week van de diëtist.
Vrijdag 20 maart tussen 14h en 18h en zaterdag 21 maart tussen 10h en 12h kan je bij mij gratis je lichaamssamentelling meten.
Reserveer je plekje (via onderstaande messengerknop) en laat gratis jouw gewicht, BMI, vetpercentage, spierpercentage en visceraal vet via een bio-impedantie weegschaal bepalen.